fu'a_ulu

Tala Fou

Le taua o le faatumauina o le vevela o le tino i taimi uma ma pe a uma le taotoga

Papa Faavevela Manu & Faiga Faamafanafana

O le taua o le faatumauina o le tumau o le vevela o le tino i gasegase o manu i le taimi ma le maeʻa o taotoga e le mafai ona sili atu. E taua tele faiga fa'amafanafanaina o tagata ma'i manu i le fa'amautinoaina o manu e fa'atumauina le vevela o le tino i totonu o se nofoaga saogalemu ma maloloina.O nei faiga ua mamanuina ina ia maua ai se punavai pulea ma faifaipea o le vevela e fesoasoani e puipuia ai le maalili ma ona faʻalavelave faʻalavelave i manu.

faagaoioia manu, vevela faifai pea, taotoga fagafao tumau vevela pad, Veterinary Patient Warming Systems

O se tasi o mea taua i totonufa'atumauina pea le vevela o le tinoi manu gasegase ole fa'aogaina o le fa'aogaina o le laulau fa'aogaina manu. Ua mamanuina le masini efa'atonutonu le vevela o luga ole laulau fa'aogaina, fa'amautinoaina o manue le fa'aalia i luga ole malulue ono mafua ai le maalili. I le faatumauina o le mafanafana ma le mautu o le vevela o luga, e fesoasoani le thermostatfa'aitiitia le lamatiaga o le maalili i le taimi o taotoga.

Thermostatic pad, Mea faigaluega ta'i manu
mo le fa'aogaina o manu, ta'otoga manu, tamo'e i se leo maualalo
Faigofie ona fa'agaoioia, fa'agaoioia le vevela

O tatouFa'agata laulau fa'aaogā manuaofia ai le tele o tekinolosi. O leafa'aogaina le fa'avae ole vai ma le eletise, fa'amafanafana vai tafe ina ia maua ai le vevela tumau saogalemu, fa'atasi ai ma le leai o se voltage induction. E iai foiPa'i-ituaiga faiga pulea, saunia saogalemu ma mautu galuega insulation. O nei faiga e galue e ala i le tuʻuina saʻo o le vevela i le tino o le manu, fesoasoani ifa'amama le vevela e tupu ile fa'ama'i ma le taotoga. E ala i le faatumauina o le vevela faifai pea o le tino, e mafai ai e nei faiga mafanafanafesoasoani i le fa'aleleia atili o taunu'uga o ta'otoga ma fa'aitiitia le lamatiaga o fa'alavelave fa'afuase'i.

O le maalili i gasegase manu e mafaie i ai ni taunuuga matuia,e aofia aituai ona toe malosi mai fa'ama'i, fa'aletonu le puipuiga o le tino, mafa'atuputeleina a'afiaga o fa'ama'i o le nofoaga o taotoga. E ala i le tu'ufa'atasia o faiga fa'amafanafanaina o tagata ma'i manu ma a tatouFa'agata laulau fa'aogaina manu, e mafai e fomaʻi faʻasoifua maloloina ona fesoasoani e faʻaitiitia nei lamatiaga ma tuʻuina atu se tulaga maualuga o le tausiga i gasegase.

I se aotelega, e le mafai ona le amanaiaina le taua o le faatumauina o le vevela o le tino i gasegase manu i le taimi ma pe a uma le taotoga. Le fa'aogaina oFa'agata laulau fa'aogaina manu, fai se sao taua i le ausiaina o lenei sini. I le fa'aogaina o nei tekonolosi, e mafai e foma'i manu ona fesoasoani e fa'amautinoa lemafanafana, saogalemu ma le soifua manuiao gasegase manu i le faagasologa o taotoga.


Taimi meli: Apr-12-2024